کدام شرکت هاسود سهام عدالت پرداخت نکردند؟
اسامی شرکتهایی که سود سهام عدالت را پرداخت نکردند، در ابتدای هفته آینده منتشر خواهد شد.
به گزارش مثبت بورس؛ پیمان حدادی، دستیار ویژه رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت درخصوص زمان پرداخت سود سهام عدالت اظهار کرد: از ۳۴ شرکت موجود در سهام عدالت، ۲۹ شرکت سود تقسیم کردند. مجموع سودها ۶۰ هزار میلیارد تومان است. سود امسال بیش از ۲ برابر سال گذشته است.
وی افزود: دارندگان سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی، یک میلیون تومان سود، سهام عدالت یک میلیونی، مبلغ ۲ میلیون تومان سود سهام عدالت دریافت میکنند. این سود، سود عملکرد شرکتها در سال ۱۴۰۰ است. بر اساس جدول زمان بندی پرداخت سود شرکتهای سرمایه گذاری پیش بینیها بر این بود که حداقل ۵۰ درصد از سود پرداخت شود. بعد از ابلاغیه شورای عالی بورس بخشی از شرکتها به صورت کامل سود را پرداخت کردند، تعدادی از شرکتها بخشی از سود و تعدادی دیگر از شرکتها را در تلاش هستیم که سود را تا پایان هفته واریز کنند.
حدادی بیان کرد: سود سهام عدالت به حساب افراد و سهامدارانی که در سجام شماره حساب داشته باشند واریز میشود.
دستیار ویژه رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت خاطرنشان کرد: با پیگیریهای سازمان بورس، سود سنوات شرکتها به حساب سهامداران و سرمایه گذاران نیز واریز شد قطعا سازمان بورس درباره سهام عدالت نیز به طور جدی، پیگیر است.
وی با اشاره به اقدام شرکتها در واریز سود توضیح داد: اگر شرکتها نسبت به پرداخت سود تا پایان هفته اقدام نکنند، باید در کمیته تخلفات پاسخگو باشند. البته برخی از شرکتها از نظر نقدینگی مشکل دارند و نباید پرداخت یک جای اصلی سود به عملیات شرکتها خللی وارد کند.
حدادی در این باره افزود: شرکتهای بزرگی که در صنایع خود صاحب نام هستند و براساس صورت مالی خود وجوه مازاد دارند باید حتما سود را پرداخت کنند. هلدینگ خلیچ فارس، فولاد مبارکه، ملی مس، پتروشیمی مارون و … شرکتهایی هستند که قاعدتا با پرداخت سود سهام عدالت میتوانند کمک بسیار زیادی داشته باشند. همچنین، تعدادی از شرکتها مانند بانکیها سود خود را به طور کامل پرداخت کردند.
به گفته وی اسامی شرکتهایی که سود سهام عدالت را پرداخت نکردند، در ابتدای هفته آینده منتشر خواهد شد.
دستیار ویژه رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت توضیح داد: اگر همه شرکتها سود را واریز کنند، بعد از پایان وصول سود بین ۷ تا ۱۰ روز کاری شرکت سپرده گذاری و بانکها برای واریز مبالغ سود به حساب سهامداران نیاز دارند.
حدادی درخصوص پرداخت سود فوت شدگان سهام عدالت گفت: از تعداد ۵۰ میلیون سهامدار، حدود ۳.۵ میلیون نفر فوت شدند. سود این افراد یا نزد سپرده گذاری مرکزی میماند و به حساب وراث واریز میشود. یا نزد همان شرکتها باقی میماند و وراث از آن شرکتها طلبکار سود سهام هستند.