ارزش پول ملی را در قدرت خرید مردم میتوان فهمید

عضو جامعه حسابداران رسمی ایران ارزش پول ملی را در نگاهی عرفی به قدرت خرید مردم تعمیم داد و گفت: ابتدا باید روی درآمد ارزی کشور کار کنیم که شامل پتروشیمی، آی‌تی، گردشگری و… می‌باشد.

رامین رضازاده عضو جامعه حسابداران رسمی ایران در گفتگو با مثبت بورس؛ با بیان این که اگر با صرف‌نظر از هزینه‌ها، حقوق ماهانه به ماه دیگر کفاف دهد، آن زمان توانسته‌ایم ارزش پول ملی را حفظ کنیم، اظهار کرد: در غیر این صورت تورم جلوتر از ارزش پول ملی حرکت می‌کند و حقوق و درآمد مردم کفاف هزینه‌ها را نمی‌کند.

وی در خصوص راهکار‌های حفظ ارزش پول ملی گفت: این بانک مرکزی نیست که صرفاً باید ارزش پول ملی یا تورم را حفظ کند؛ هرچند می‌تواند بخشی از این داستان را پوشش دهد؛ ولی همه سازمان‌ها باید درگیر این ماجرا باشند.

رضازاده ادامه داد: ما نتوانستیم برای برابرسازی ریال ایران با ارز‌های خارجی کاری انجام دهیم. چراکه هیجاناتی در جامعه وجود دارد و مردم در زمان گران‌شدن یک کالا بیشتر خواهان خرید خواهند بود و در زمانی که نیازی نیز وجود ندارد، اقدام به خرید می‌کنند.

این کارشناس مسائل مالی با انتقاد از مصرف‌گرایی مردم ایران گفت: به‌محض این که جامعه دریابد کمبودی در یک کالا دیده می‌شود، اقدام به خرید می‌کنند.

وی معتقد است این مسئولان نیستند که صرفاً باید نسبت به ارزش پول ملی تلاش کنند و مردم نیز باید در این زمینه کمک‌کننده باشند و مهم‌تر از همه نیز انضباط مالی است که در جلوگیری از کاهش ارزش پول ملی مؤثر خواهد بود.

رضازاده با اشاره به عواملی که نرخ ارز را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد، گفت: باید از ظرفیت‌های مختلف درآمد ارزی استفاده کنیم و در این صورت دیگر مهم نیست که از ظرفیت درهم استفاده می‌کنیم یا یوآن و…

وی ادامه داد: ابتدا باید روی درآمد ارزی کشور کار کنیم که شامل پتروشیمی، آی‌تی، گردشگری و… می‌باشد؛ ولی وقتی از نظر ارزی در تنگنا هستیم، باید راهکارهایی برای یافتن ذخایر ارزی بیشتر باشیم.

این عضو جامعه حسابداران رسمی ایران از بالارفتن شدید هزینه واردات سخن گفت که منجر به تورم می‌گردد؛ یعنی کالایی که پیش‌تر می‌توانستیم با چانه‌زنی وارد کشور کنیم، امروز هزینه‌ای چندبرابری برای واردات پیدا کرده است.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x